Destinacija
Područje rada
Povratak

Priča jednog poduzetnika – Selimir Ognjenović

 

Tourism out of the box

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU - Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Selimir Ognjenović: Post COVID: Hoćemo li i dalje raditi u turizmu?“

 

Selimir Ognjenović jedoajen hrvatskog turizma. Svoju poduzetničku priču započeo je davne 1995. godine kada je sa svojim prijateljima osnovao I.D. Riva Tours, njemačkog turoperatora specijaliziranog za dolaske  stranih turista u Hrvatsku. Dobitnik je nagrade za životno djelo na Danima hrvatskog turizma 2016. godine. 

 

Kada: 22.04.2021. u 18h

Trajanje: 45 min

Gdje: ZOOM platforma

 

Prijave su otvorene do 16.04.2021. godine.

 

Meetup je namijenjen svima koji se žele upoznati s dugogodišnjim uspješnim specijalistom za putovanja u Hrvatsku i upoznati se s njegovom pričom. Dio je programa rada HUBa koji djeluje u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija.  Osnovni cilj je razmjena iskustava i korisnih informacija između postojećih poduzetnika i onih koji to žele postati.

 

Meetup se provodi u sklopu projekta „RCK RECEPT- Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja temeljenih na radu te povezivanju obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada. 

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 1.04.2020. do 1.12.2023. godine.

 

Više informacija o načinu prijave na https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-selimir-ognjenovic/.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.