Destinacija
Područje rada
Povratak

Tourism out of the box - Virtualno putovanje Središnjom Podravinom

Niste imali priliku posjetiti Središnju Podravinu i pitali ste se koje ljepote ona skriva? Čuli ste za hlebinsku slikarsku školu, kukuruzni labirint i ljepote Drave?

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU - Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Virtualno putovanje Središnjom Podravinom“.

Elizabeta Milanović Glavica, donedavna direktorica turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ i koordinatorica za turizam u europskoj organizaciji Interpret Europe će vas virtualno provesti kroz Središnju Podravinu i spremno odgovoriti na sva vaša pitanja. 

Kada: 27.05.2021. u 18h 

Rok za prijavu: 21.05.2021 u 16h 

Trajanje: 45 min 

Gdje: ZOOM platforma 

Više informacija na https://www.step.uniri.hr/event/virtualno-putovanje-sredisnjom-podravinom/

Meetup je dio je programa rada HUB-a koji djeluje u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija. Osnovni cilj je razmjena iskustava i korisnih informacija između postojećih poduzetnika i onih koji to žele postati. Meetup se provodi u sklopu projekta „RCK RECEPT- Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja temeljenih na radu te povezivanju obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada. Ukupna vrijednost projekta iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. 

Razdoblje provedbe projekta je od 1.04.2020. do 1.12.2023. godine.

 

Aktivnost se odvija u okviru projekta RCK RECEPT.