Destinacija
Područje rada
Povratak

Valamar Treninzi

V-AKADEMIJA kao interni razvojni program dio je Valamar treninga i predstavlja sustav obrazovanja i stručnog usavršavanja za buduće voditelje odjela u operacijama. V-Akademiju čini zbroj najboljih praksi, internih znanja i iskustva svih mentora i trenera koji su okosnica programa i velika podrška svim polaznicima. Program traje godinu dana te okuplja najbolje talente u hotelskim operacijama koji se kroz niz edukacija, mentorstva i iskustva rada u raznim odjelima spremaju za preuzimanje odgovornijih voditeljskih uloga.  

V-LEAD je interni razvojni program stručnog usavršavanja za buduće voditelje/direktore objekata ili sektora te potencijalne nasljednike vodećih menadžerskih pozicija u operacijama i korporativnim funkcijama. Program ima 20-tak polaznika na godinu i traje godinu dana. Koncipiran je na način da polaznici, uz stručni i strateški program skrojen po mjeri svakog polaznika, prolaze i individualni projekt uz mentorstvo vodećih ljudi u kompaniji koji se prezentira i Upravi. Polaznike nominiraju njihovi nadređeni, a radi se i procjena kandidata.

V-START je jednogodišnji program kojim našim pripravnicima omogućavamo uvid u mnogobrojne i konkretne procese unutar kompanije kroz međusektorske rotacije i mentorstvo.

Prednosti pripravničkog programa V-START su: 

  • strukturiran i sveobuhvatan plan i program odvijanja pripravništva
  • mentorska podrška
  • mogućnost stjecanja neposrednog uvida u radne procese Valamar Riviere
  • primjerena primanja
  • redovita povratna informacija o kvaliteti radnog učinka
  • ophođenje ispunjeno povjerenjem i temeljeno na partnerskom odnosu

V-INTERN je program praksi za učenike i studente koji provodimo u suradnju s raznim visokoškolskim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Ponosni smo što možemo reći da neke, sada već bivše učenike i studente koji su bili na praksi u Valamaru danas sa zadovoljstvom zovemo kolegama. Na polju praksi surađujemo sa brojnim partnerskim fakultetima i školama, a u 2019. godini smo imali preko 35 000 sati učeničkih i studentskih praksi.