Destinacija
Područje rada
Povratak

Valamar Treninzi

V-Akademija je program treninga s ciljem širenja i obogaćivanja korporativnih znanja i stručnog usavršavanja po načelu prijenosa najboljih praksi i znanja s mentora na polaznika. Od pokretanja 2007. godine, Akademiju je uspješno završilo 247 polaznika, a radi se o ključnim zaposlenicima, kod kojih je prepoznat  potencijal za daljnji razvoj karijere unutar kompanije.

Čak 72 posto polaznika Valamar Akademije danas su direktori, voditelji i pomoćnici direktora objekata, što čini veći dio današnjeg upravljačkog tima hotela i kampova.

V-Lead je interni program stručnog usavršavanja i treninga za buduće voditelje i  direktore objekata ili sektora te potencijalne nasljednike na  vodećim menadžerskim pozicijama u objektima i korporativnim funkcijama. Program traje godinu dana, a koncipiran je tako da polaznici, uz stručne i strateške edukacije te program skrojen po mjeri svakog od njih, prolaze i individualni projekt pod mentorstvom vodećih ljudi kompanije.

V-Start je jednogodišnji program kojim našim pripravnicima omogućavamo uvid u mnogobrojne i konkretne procese unutar kompanije kroz međusektorske rotacije i mentorstvo.

Prednosti pripravničkog programa V- START su: 

  • strukturiran i sveobuhvatan plan i program odvijanja pripravništva
  • mentorska podrška
  • mogućnost stjecanja neposrednog uvida u radne procese Valamar Riviere
  • primjerena primanja
  • redovita povratna informacija o kvaliteti radnog učinka
  • ophođenje ispunjeno povjerenjem i temeljeno na partnerskom odnosu

V-Intern je program praksi za učenike i studente koji provodimo u suradnju s raznim visokoškolskim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Valamar razvija dobru suradnju sa školama, fakultetima i ostalim obrazovnim institucijama u zemlji i inozemstvu s ciljem pružanja mogućnosti mladim ljudima da se kroz praktičnu nastavu, rad te pripravnički staž upoznaju s poslovanjem Valamara.

Ponosni smo što možemo reći da neke, sada već bivše učenike i studente koji bili na praksi u Valamaru danas sa zadovoljstvom zovemo kolegama.