Destinacija
Područje rada
Povratak

Hoteli za zaposlenike - Kuća Valamar

Naši sezonci smješteni su u hotelima za zaposlenike – Kućama Valamar, a jedna od njih ima i bazen. U modernim Kućama Valamar imaju jednokrevetne i dvokrevetne sobe, besplatan internet i mjesta za opuštanje i kvalitetnu prehranu

Projekt na koji smo kao kompanija izuzetno ponosni  je Kuća Valamar koja predstavlja koncept osiguranja kvalitetnog smještaja i prehrane sezonskih radnika tijekom njihova boravka u destinaciji u kojoj rade. Iz godine u godinu radimo na tome da izvrsne uvjete smještaja i prehrane koje osigurava koncept Kuće Valamar osiguramo u svima našim destinacijama. Do sada smo u Kuće Valamar uložili 18,5 milijuna EUR pa je pet hotela za zaposlenike Kuća Valamar sezoncima dostupno na dvije lokacije u Poreču te na Krku, Rapcu i Dubrovniku. U Rapcu za naše zaposlenike prvi u Hrvatskoj imamo hotel s bazenom. 

U koncept Kuće Valamar ulaze moderno uređeni objekti za sezonske radnike koji osiguravaju izuzetno komforne i ugodne uvjete boravka.

Sezonske zaposlenike tamo očekuju jednokrevetne i dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom i toaletom, novim i udobnim namještajem, televizorom i hladnjakom. 

Kuhinja i blagovaonica potpuno su opremljene štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnim pećnicama te nizom ostale opreme. Na raspolaganju im je i posebna prostorija opremljena strojevima za pranje, sušenje i peglanje rublja, čije korištenje je, naravno, besplatno za radnike koji tamo stanuju.

Raznolika ponuda sadržaja nalazi se i u zajedničkoj prostoriji za odmor – veliki televizor, DVD uređaj, Playstation konzola, društvene igre i besplatni wi-fi Internet, a sve uz udobne sofe i fotelje, učinit će boravak i  druženja još ugodnijima.

Posebnu pažnju posvetili smo hortikulturalnom uređenju vanjskog prostora, odnosno vrta s drvenim klupama i roštiljem, a rekreativce i sportaše razveselit će i vanjske fitness sprave.