O nama

Destinacija
Područje rada
Povratak

Valamar Riviera godinama je TOP poslodavac u turizmu. Prvi smo s razlogom, ovo su samo neki od njih:

U ljetnim mjesecima 2023. osiguravamo minimalna primanja od 1.000 do 1.800 eura neto. U 2023. ćemo također uložiti dodatnih 20 milijuna eura u primanja i programe nagrađivanja za gotovo 8.000 djelatnika. U cilju osiguranja kvalitetnog i dugoročnog posla u turizmu, nastavit ćemo s povećanjem broja djelatnika koji će imati cjelogodišnji posao i primanja, pa ćemo tako do početka turističke sezone 2023. zaposliti dodatnih 200 djelatnika na neodređeno. Kontinuirano ulažemo u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja i razvoj karijera u turizmu. Ovime potvrđujemo titulu TOP poslodavca u turizmu u Hrvatskoj koju nosimo već dugi niz godina. 

Biti lider u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama u kreiranju autentičnih doživljaja.

Inovativno upravljamo odmorišnim turizmom s ciljem kreiranja nezaboravnih doživljaja za goste.

Stvaramo poticajnu korporativnu kulturu u kojoj su gosti i zaposlenici na prvome mjestu.

Odgovornim poslovanjem stvaramo novu vrijednost za dioničare vodeći brigu o održivom razvoju i lokalnim zajednicama.

Lider smo u odmorišnom turizmu i kreiranju nezaboravnih doživljaja za goste, uz društveno odgovorno poslovanje prema našim zaposlenicima, partnerima, lokalnim zajednicama i okolišu.

Gostoljubivost

Naši se gosti uvijek osjećaju dobrodošli i izuzetno cijenjeni.

Ambicioznost

Postavljamo si izazovne ciljeve te stremimo izvrsnosti u svemu što radimo.

Odgovornost

Odgovorni smo i vjerodostojni prema poslovnim partnerima, pažljiv smo poslodavac koji se brine za svoje zaposlenike, pružamo podršku društvenoj zajednici i posvećeni smo očuvanju okoliša.

Inovativnost

Uvijek smo spremni za promjene i angažirani u traženju prilika za inovacije koje će pridonijeti boljim rezultatima.

Ponos

Ponosni smo na svoje destinacije i na to što smo dio obitelji Valamar.

S obzirom na otvaranje velikog broja novih radnih mjesta, tempo investiranja te ambiciozan pristup poslovanju koji karakterizira Valamar Rivieru, u proteklih 5 godina povećan je i broj menadžerskih pozicija. 

Usporedbe radi, 2017. godine u Valamar Rivieri na tim je radnim mjestima bilo zaposleno 493 djelatnika, a u 2021. godine 17% više, odnosno 578. Udio žena na menadžerskim pozicijama iznosi 41%.

Jedan od ključnih ciljeva i prioriteta Valamar Riviere upravo je izgradnja kompetentnog menadžmenta sa svim potrebnim znanjima, vještinama i sposobnostima nužnim za realizaciju strateških ciljeva kompanije. U Valamaru s ponosom ističemo da je više od polovice trenutnih menadžera svoje profesionalne ambicije i razvoj ostvarilo upravo unutar same kompanije. Naime, takvo je što moguće prije svega zahvaljujući transparentnim informacijama o prilikama za napredovanje, individualnim planovima razvoja karijere, brojnim edukacijama te drugim usavršavanjima koja su zaposlenicima na raspolaganju, kao i povratnim informacijama o njihovu dosadašnjem učinku.

Tim je procesima Valamar osigurao dugoročan, sveobuhvatan i integriran pristup razvoju menadžerskih kompetencija kompanije, odnosno strukturiran proces identifikacije, odabira, razvoja i zadržavanja ključnih zaposlenika za sadašnje i buduće potrebe kompanije. Trud i rad zaposlenika koji na menadžerskim pozicijama ostvare jasno definirane indikatore uspješnosti, u skladu Valamarovim vrednovanjem doprinosa ostvarenju ciljeva, nagrađuje se godišnjim nagradama.

 

Up!Lifting kultura je podizanje usluge na višu razinu, kako prema gostima tako i prema kolegama, odnosno svakodnevno provođenje naših vrijednosti. Svi su naši zaposlenici ValamArtisti, koji pridonose našoj vrhunskoj kulturi usluge, našem spoju proaktivnosti, kreativnosti, gostoljubivosti, timskom i domaćem ozračju. 

ValamArtist osnove podrazumijevaju svakodnevno ponašanje u  skladu s kulturom Valamarove usluge.