Destinacija
Područje rada
Povratak

Studenti

Naravno da je važno sve naučiti, ali u turizmu je još važnije vidjeti što sve i kako radimo u hotelima i kampovima. Praksa je najbolji način da se izdvojiš od ostalih i osiguraš si priliku za prvi posao. Mi u Valamaru imamo brojne programe namijenjene individualnoj i grupnoj studentskoj praksi. S mladim talentima rade mentori i iskusni treneri koji ih uče sve o dinamičnom i zahtjevnom poslu u turizmu.

Praksu vidimo kao idealnu priliku za ulaganje u kvalitetne i educirane buduće zaposlenike koji će biti spremni za najbolju uslugu u turizmu kod najboljeg poslodavca u turizmu. Cilj nam je da studenti koji nam danas stižu na praksu sutra postanu naši zaposlenici. Saznaj sve o stručnoj praksi V-Intern u Valamaru.

Od 2018. godine stipendije u Valamaru mogu dobiti i studenti koji već rade u Valamaru i to u iznosu od 1200 kuna mjesečno. Programima stipendiranja potičemo i podržavamo mlade talente u odluci da upišu i završe obrazovne programe za ugostiteljsko-turistička zanimanja. Postani naš zaposlenik i stipendist, upoznaj Valamar i kreni na svoj karijerni put. 

Otkrij kako je raditi u našim hotelima, ljetovalištima i kampovima na sedam atraktivnih i zabavnih destinacija. Za više informacija javi nam se na stipendije@valamar.com.  

Sezonski posao prilika je da započneš uzbudljivu karijeru u turističkom sektoru.

Koristi od studentskog rada u Valamaru:

  • stjecanje iskustva
  • vježbanje stranih jezika
  • bogat sadržaj događaja u destinacijama
  • konkurentne studentske satnice

Provjeri natječaje za posao u Valamaru i javi nam se. 

Za studente koji su već zaposleni u Valamaru na studentskim ili sezonskim poslovima svake godine osiguravamo korištenje usluga Centra karijere gdje mogu saznati kako najbolje iskoristiti svoj potencijal u odabiru budućeg posla kao što su:

-  profesionalna provjera sposobnosti i kompetencija

- stručna povratna informacija o osobnom profilu i karijerno savjetovanje

- informacije o svim mogućnostima karijere u Valamaru, kao i informacije o edukacijama i treninzima

U mladima koji su bili na praksi, stipendiji ili sezonskom poslu u Valamaru vidimo velik potencijal.