Destinacija
Područje rada
Povratak

Učenici

Praksa je najbolji način da se izdvojiš od ostalih i osiguraš si priliku za prvi posao. U Valamaru imamo brojne programe individualne i grupne učeničke prakse. S mladim talentima rade mentori i iskusni treneri koji ih uče sve o dinamičnom i zahtjevnom poslu u turizmu.

Praksu vidimo kao idealnu priliku za ulaganje u kvalitetne i educirane buduće zaposlenike, koji će biti spremni za najbolju uslugu u turizmu kod najboljeg poslodavca u turizmu. Cilj nam je da učenici koji nam danas stižu na praksu sutra postanu naši zaposlenici.

Saznaj sve o V-intern stručnoj praksi programu u Valamaru. 

Postani naš stipendist, upoznaj Valamar i kreni na svoj karijerni put. Valamar je najveći pojedinačni stipenditor u Hrvatskoj, a ti otkrij kako je raditi u našim hotelima, ljetovalištima i kamp-ljetovalištima u atraktivnim i zabavnim destinacijama. Učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj nudimo atraktivne stipendije.

Stipendija iznosi 1200 kuna i isplaćujemo je deset mjeseci u godini, za svaku godinu. Program stipendiranja provodimo u partnerstvu s Ministarstvom turizma. Obveza je svih stipendista da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i maturiraju. Nakon završetka stipendisti imaju obvezu odraditi najmanje 12 mjeseci u Valamaru u iduće dvije godine. Odaberi turizam i Valamar te ostvari karijeru u dinamičnom sektoru.

Za više informacija javi nam se na stipendije@valamar.com.