Destinacija
Područje rada

Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih intelektualnih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svako korištenje ove web lokacije i sadržaja objavljenog na njoj podložno je niže navedenim uvjetima, ograničenjima i rokovima. Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, reproduciranje, distribuiranje te kopiranje sadržaja ove web lokacije bez pisanog dopuštenja Valamar Rivijere d.d. i drugih vlasnika prava i bez navođenja izvora i autora.

Korisnici sadržaja koji imaju pismeno dopuštenje Valamar Rivijere d.d. (uključujući, ali ne ograničeno na medijske korisnike) to dopuštenje ne smiju prenositi, podugovarati i dodjeljivati, a svaka namjera i pokušaj navedenog smatrat će se ništavnim. Korisnici ovog dopuštenja se obvezuju u potpunosti se pridržavati ovdje utvrđenih uvjeta, ograničenja i rokova.

Valamar Riviera d.d. neće biti odgovorno za moguće posljedice korištenja sadržaja ove web lokacije ili drukčijeg tumačenja istog. Korisnici ove web lokacije prihvaćaju obeštetiti Valamar Riviera d.d. za bilo kakva potraživanja, troškove, štete i odgovornosti proizašle iz nesavjesne uporabe sadržaja ove web lokacije