Destinacija
Područje rada
Povratak

Meetup „Tourism out of the box“ Priča jednog poduzetnika – Putoholičari – Kad hobi postane posao

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Putoholičari – Kad hobi postane posao“.

Iza naziva Putoholičari krije se dvoje velikih zaljubljenika u putovanja, Iva i Branko, koji na svojoj internetskoj stranici nesebično dijele svoja, ali i iskustva drugih ljudi kroz objavu putopisa, dijeljenje savjeta za samostalna putovanja, otkrivanje trikova za jeftinija putovanja te također spajaju ljude kako bi zajedno putovali. Obzirom da putuju od 2006. godine, Iva i Branko će vam pokušati dočarati najzanimljivije izazove i avanture koje su proživjeli te otkriti kako se ljubav i hobi mogu transformirati u životni poziv i profesiju.

Meetup je namijenjen svima koji se žele upoznati s njihovom pričom. Dio je programa rada HUBa koji djeluje u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija.  Osnovni cilj je razmjena iskustava i korisnih informacija između postojećih poduzetnika i onih koji to žele postati.

 

U nastavku poveznica na objavu sa web stranice Step Ri:

https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-putoholicari-kad-hobi-postane-posao/