Destinacija
Područje rada
Povratak

Otvoren javni poziv za RCK HUB

Imate ideju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva? Nešto poput inovativnog pakiranja hrane, aplikacije za komunikaciju s gostima ili novog načina serviranja salate? Stvarate novi model hotela, restorana ili organizacije putovanja i zabave? Prijavite se na šestomjesečni program edukacije i mentoriranja - RCK HUB Opatija

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvara prijave na besplatan šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji će se provoditi u razdoblju od travnja do rujna 2021. godine u Opatiji.

 

Polaznici programa će dobiti edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina, individualno mentoriranje i poslovno savjetovanje iz područja marketinga, organizacije i upravljanja te digitalnih rješenja i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu. 

Poslovni savjetnici imaju višegodišnje iskustvo rada s turističko-ugostiteljskim sektorom - od pokretanja ugostiteljske franšize i pivovare (Vedran Jakominić – vlasnik i direktor King's caffe'-a), razvoja digitalnih rješenja za B2B tvrtke (Višnja Željeznjak - suosnivačica tvrtke LOGIT) pa do kreacije marketinških kampanji za tvrtke kao što su Valamar, TUI, Vindija i mnogi drugi (Miroslav Varga -  Google certified trainer iz tvrtke Escape studio).

Najbolji timovi imaju priliku dobiti:

  • Zaštitu intelektualnog vlasništva (žiga ili industrijskog dizajna) prijavom Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH 
  • Realizaciju prototipa (dizajn proizvoda, 3D printanje, tehnička i tehnološka dokumentacija) kulinarsko-prehrambeno-ugostiteljskih proizvoda
  • Izradu biotehnološke, kemijske ili organoleptičke analize proizvoda

 

Edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina održavat će se u dvorani KD ZORA, Opatija, Ulica Nikole Tesle 2 prema prethodno definiranom rasporedu.

 

Prijave na program se otvaraju 15. ožujka na poveznici https://www.step.uniri.hr/event/rck-hub-opatija-1-ciklus/, a sudjelovanje je moguće pojedinačno ili u timu. Prijave su otvorene do 7. travnja 2021.

 

RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu uspostavlja se kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije. RCK će biti usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanje i usavršavanje temeljeno na radu te povezivanje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada. 

 

Ukupna vrijednost projekta RCK RECEPT iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 01.04.2020. do 01.12.2023. godine.

 

Više informacija o samom projektu možete pronaći nahttps://www.step.uniri.hr/projekt/rck-recept/

 

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste nas kontaktirati na e-mail rck@uniri.hr

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija