Destinacija
Područje rada
Povratak

Posao u hotelima, ljetovalištima i kamp ljetovalištima

ValamArtisti su naši najvažniji ambasadori po kojima će gosti pamtiti svoj boravak u Valamaru. Doznajte sve o poslovima u našim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima i prijavite se za dobar posao u Valamaru

Recepcija je mjesto gdje ostvarujemo prvi kontakt gosta s našom uslugom. Naši recepcionari i londineri su srdačni, gostima ulijevaju povjerenje i gosti im se rado obraćaju.

Kad govorimo o održavanju kvalitete usluge, domaćinstvo na tom području "drži sve konce u rukama" jer su dobra usluga i čistoća razlozi zbog kojih se naši gosti uvijek vraćaju. Kvalitetno vođeno domaćinstvo utječe na stvaranje slike o smještajnom objektu, odnosno o kompaniji. A mi kao kompanija svaki dan težimo tome da ta slika bude i najljepša slika.

Pogledajte koja su to radna mjesta.

Vrhunski serviran tanjur jedna je od stvari koje će gosti pamtiti sa svojeg putovanja. Naši kuhari, uz dobro poznavanje à la carte menija, menadžerske sposobnosti i kreativnost u osmišljavanju najboljih menija, znaju da je potreban onaj "x-faktor" vrhunskog rada kuhinje. Da bi rad kuhinje bio na zavidnoj razini, osnovni je cilj svakodnevna vrhunska kvaliteta hrane i usluge koju pružamo gostima. Zbog visokih kriterija koje smo si postavili, svi zaposlenici u kuhinji Valamarovih objekata imaju izuzetno važnu ulogu u timu.

Proaktivan timski rad rezultira zadovoljnim gostom koji će uvijek željno iščekivati novi dnevni meni.

Jeste li znali da prvo poznato posluživanje hrane i pića u objektima koji se mogu nazvati restoranom datira iz čak 12. stoljeća? Događalo se u Hangzhou - kulturnom, političkom i ekonomskom središtu Kine u vrijeme dinastije Song. Godine 1765. mali je francuski poduzetnik Boulanger otvorio u Parizu ugostiteljski objekt u kojem je posluživao hranu koju je sam pripremao, a u čiji je izlog postavio plakat na kojem je pisalo: "Dođite k meni svi praznih želuca i ja ću vam ih restaurirati".

Hotelski restorani i barovi također su atraktivne destinacije, a posjet njima jedan je od najugodnijih načina upoznavanja novog mjesta.

Turistička godina nezamisliva je bez konobara i barmena, jednih od najvažnijih djelatnosti u cjelokupnom sektoru.

Valamar Experience Concierge je osoba na izvoru pravih informacija za savršeno ispunjen odmor. Njegov otvoren duh, uslužnost i entuzijazam, uz širok spektar insajderskih savjeta, svako će putovanje svakome gostu učiniti autentičnim doživljajem.

Pogledajte čime sve možete uveseliti naše goste na sljedećem linku

Valamarove tehničke službe brinu se za održavanje svih naših objekata, a održavanje čini kombinacija svih tehničkih, administrativnih i menadžerskih aktivnosti povezanih s održavanjem opreme, uređenjem i zaštitom okoliša te brigom o funkcioniranju niza tehničkih segmenata.

Radnici na održavanju okoliša i vrtlari brinu se o zelenim površinama oko naših objekata, a kućni je majstor tu da popravi sve kvarove brzo i efikasno. 

Zabava i opuštanje obavezan su dio odmora iz snova. Dok neki gosti na spomen opuštanja odmah pomisle na spa tretmane, drugi su oduševljeni vremenom ispunjenim sportskim i zabavnim sadržajima čije programe vode naši animatori. Animacijski tim osmišljava zabavne i sportske sadržaje te sudjeluje u stvaranju ugodne atmosfere tijekom boravka gostiju u Valamarovim hotelima i kampovima.

Posao animatora iznimno je kreativan, zabavan i aktivan a dobro raspoloženje i vedar duh, kao i komunikacijske sposobnosti animatora u radu s djecom i odraslima, izuzetno su važni. Posjetite našu Facebook stranicu Valamar Entertainment team i prijavite se za posao animatora na entertainment.valamar@valamar.com

Među najvažnijim i najomiljenijim sadržajima svakoga gosta. Naši se djelatnici brinu za red, čistoću i rekvizite na plažama, kao i za dušu i tijelo naših gostiju u wellness centrima.