Destinacija
Područje rada
Povratak

Prodajni savjetnik

Lokacija

  • Valamar Riviera d.d. (Zagreb,Poreč)

Kao višegodišnji lider i top poslodavac u turizmu, mnogo je razloga zbog kojih je Valamar “Prvi s razlogom”. Pridruži nam se i napravi novi korak za svoju karijeru.

 

Što ćeš raditi?

Prodajni savjetnik je prvi kontakt s gostima Valamara. To znači da ćeš biti u svakodnevnoj telefonskoj i pisanoj komunikaciji s našim klijentima kojima ćeš pomagati s rezervacijama, upitima i informacijama vezanim uz Valamar hotele.

 

Što nudimo?

Odlična primanja i mjesečne nagrade

Očekuju te primanja od 1000 € neto uz dodatne stimulativne mjesečne nagrade. Za početak ćeš dobiti ugovor na određeno na godinu dana, uz mogućnost produljenja.

 

Rad s kopna ili mora, u smjenama

Možeš birati hoćeš li raditi u Zagrebu ili Poreču, uz subvenciju smještaja i hrane. Primjerice, sad možeš odlučiti raditi iz Zagreba, a tijekom ljetnih mjeseci iz Poreča ili možeš izabrati drugu kombinaciju, ovisno o tvojim željama. Tijekom visoke sezone, kad smo najpotrebniji gostima, imat ćeš jedan dan odmora tjedno, dok ćeš od 15.8. do 15.5. imati slobodna dva dana tjedno. Rad se odvija u smjenama koje se unaprijed dogovaraju ovisno o potrebama svih članova tima.

 

Plaćena putovanja po Valamar destinacijama

Osim što ćeš na poslu provoditi vrijeme uz odlične kolege u prijateljskoj atmosferi, s njima ćeš se moći družiti i na putovanjima na Valamar destinacije. Odsjest ćeš u Valamar hotelima na atraktivnim lokacijama poput Dubrovnika i austrijskog Obertauerna, a sve s ciljem što boljeg upoznavanja Valamar portfelja.

 

Pogodnosti za zaposlenike, obitelj i prijatelje

U slobodno vrijeme moći ćeš koristiti popuste na više od 300 partnerskih prodajnih mjesta, 30% popusta u Valamar restoranima i barovima te besplatno uživati u destinacijskim zabavnim sadržajima poput izleta i sportskih aktivnosti. Tvojoj obitelji i prijateljima osigurat ćemo posebne Family&Friends cijene smještaja, hrane, pića i ostalih usluga u Valamar objektima.

 

Kako će izgledati rad u tvojem timu?

U rad će te uvesti dedicirani mentor koji će te u tri tjedna treninga detaljno upoznavati s poslom. Radit ćeš u opuštenoj atmosferi u kojoj se jednako njeguju timski duh i individualnost. Upoznat ćemo te s našim jasno definiranim procesima, ali i rado poslušati tvoje prijedloge. Cijenit ćemo tvoje iskustvo u prodaji, ali ako ga nemaš nije problem jer uz poziciju nudimo i mogućnost besplatne edukacije iz prodaje.

 

Što od tebe tražimo?

  • SSS/VŠS/VSS bilo kojeg usmjerenja
  • Komuniciranje i pisanje na barem dva strana jezika (engleski, njemački ili talijanski)
  • Uvjerljiva telefonska i pisana komunikacija na stranim jezicima
  • Motivacija za ostvarenje prodajnih ciljeva i rezultata
  • Bonus: iskustvo na poslovima prodaje i u radu s klijentima

 

*Prijavnica je detaljna i nakon što je ispuniš o tebi ćemo imati sve potrebne informacije. Slanje životopisa i molbe je opcionalno.

 

ISPUNITE PRIJAVNICU

Osobni podaci
*
*
*
*
*
Odaberite
*
*
*
Podaci o obrazovanju i iskustvu
*
Odaberite
*
*
*
Odaberite
Poznavanje stranih jezika
*
Odaberite
*
Odaberite
*
Odaberite
*
Odaberite
*
Odaberite
*
Odaberite
Dodatne osposobljenosti
*
Odaberite
*
Dodatni uvjeti rada
*
Odaberite
*
Prilozi

Sliku pošaljite kao JPG ili PNG, a životopis i molbu kao PDF ili Word dokumente.
Ako imate više dokumenata napravite ZIP arhivu.

Limit veličine uploada za sva polja mora iznositi 20 mb

Molimo priložiti fotografiju u uspravnom položaju.

PDF ili Word format.

PDF ili Word format.

Suglasnosti
*
Odaberite
*
Odaberite
*
Odaberite

* Obavezna polja

VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA: Valamar Riviera d.d., Republika Hrvatska, Poreč, Stancija Kaligari 1.
SVRHA - provođenje postupka zapošljavanja
PRAVNA OSNOVA: privola koju dajete javljanjem na natječaj za posao
VAŠA PRAVA – Svakodobno možete odustati od prijave za zapošljavanje u Valamaru i to povlačenjem iste čime ujedno povlačite i privolu za obradu Vaših osobnih podataka. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Imate i ostala prava propisana Politikom privatnosti i Uredbom o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679.
KONTAKT ZA INFORMACIJE I POSTAVLJANJE ZAHTJEVA ZA IZVRŠENJE VAŠIH PRAVA: ljudski.potencijali@valamar.com
POLITIKA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA: Politika privatnosti
KONTAKT VODITELJA OBRADE ZA PRIGOVORE VEZANI UZ ZAŠTITU PODATAKA: dpo@valamar.com Imate i pravo podnošenja prigovora nadzornom tijelu.