Destinacija
Područje rada
Povratak

Učenici

Praksa je najbolji način da se izdvojiš od ostalih i osiguraš si priliku za prvi posao. U Valamaru imamo brojne programe individualne i grupne učeničke prakse. S mladim talentima rade mentori i iskusni treneri koji ih uče sve o dinamičnom i zahtjevnom poslu u turizmu.

Praksu vidimo kao idealnu priliku za ulaganje u kvalitetne i educirane buduće zaposlenike, koji će biti spremni za najbolju uslugu u turizmu kod najboljeg poslodavca u turizmu. Cilj nam je da učenici koji nam danas stižu na praksu sutra postanu naši zaposlenici.

Saznaj sve o V-intern stručnoj praksi programu u Valamaru. 

Postani stipendist Valamar Rivijere i zaposli se u vodećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj!

Stipendija ti omogućava:

• 1.200 kuna mjesečno u trajanju od 10 mjeseci u jednoj školskoj godini 

• Zapošljavanje po završetku školovanja 

• Mogućnost razvoja karijere te kontinuirano usavršavanje i edukacija 

Tko se može prijaviti? 

Svi redovni učenici svih razreda turističko ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist  na području cijele Hrvatske. Program provodimo u suradnji s Ministarstvom turizma. Po prvi puta ove godine Valamar samostalno raspisuje natječaj za pet stipendija za koje se mogu natjecati i učenici elektrotehničkih škola.

Koje su obveze učenika stipendiste? 

Tijekom stipendiranja obveza učenika je da redovito pohađaju nastavu, redovno upišu godinu i maturiraju u roku.

Mogu li se prijaviti učenici koji su već stipendisti?

Nema potrebe, postojećim stipendistima se nastavlja stipendiranje do završetka srednje škole. Za nastavak stipendiranja učenici moraju dostaviti potvrdu  o upisu u idući razred.

Koliko dugo se stipendija mora odrađivati?

Bez obzira na dužinu stipendiranja, obveza se odrađuje 12 mjeseci raspoređenih u najviše dvije sezone zbog sezonskog načina poslovanja objekata Valamara.

Što ako stipendist ponavlja razred?

Stipendist je dužan o tome obavijestiti Valamar Rivijeru, te po raskidu ugovora vraća do tada primljene stipendije i od Valamara i od Ministarstva turizma, uvećane za kamate.

Što ako se stipendist odluči za nastavak 4-godišnjeg školovanja ili studij?

Nastavak školovanja duže od ugovorenog roka samo odlaže obvezu odrađivanja stipendije i sklapanja ugovora o radu s Valamar Rivijerom. svi ovi zahtjevi rješavaju se posebnim sporazumom uz dokaze o redovnom upisu u daljnje školovanje.

Prijave traju do 20. listopada 2019. Za više informacija javi nam se na stipendije@valamar.com ili se prijavi putem obrasca.