Destinacija
Područje rada
Povratak

Nova zanimanja za uspješne turističke djelatnike 21. stoljeća

Valamar je partner projekta Regionalnog centra profesija u turizmu čiji je nositelj Ugostiteljska škola Opatija.

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljska škola Opatija nositelj je projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu

Valamar je partner projekta te s ostalim tvrtkama iz javnog i privatnog sektora radi na izradi novih kurikuluma ugostiteljskih zanimanja.

 

Projekt je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Osiguranim sredstvima i planiranim aktivnostima projekta uspostavit će se struktura i organizacija rada regionalnog centra kompetentnosti, osigurati razvoj i provedba programa redovitog obrazovanja, obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja unutar RCK, osnažiti kompetencija stručnog kadra, promovirati strukovna zanimanja i rad Centra te osigurati inovacije i suradnja s visokim učilištima, znanstvenim organizacijama, strukovnim komorama i udruženjima te relevantnim gospodarskim subjektima.

 

S novim programima dolaze i nova zanimanja i atraktivni obrazovni programi u kojima se kroz nove tehnologije učenici pripremaju za buduće izazove. Stoga Ugostiteljska škola Opatija otvara upise za novo zanimanje - Tehničar/ka posluživanja. Upišite se u Ugostiteljsku školu Opatija na novi smjer Tehničar/ka posluživanja i steknite zavidno teorijsko znanje potkrijepljeno praksom u vrhunskim ugostiteljskim objektima .

 

RCK RECEPT – vještine za moderne i uspješne turističke djelatnike 21. stoljeća.