Destinacija
Područje rada
Povratak

Prijavite se za stjecanje mikrokvalifikacije „Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu“

Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane na jedinstvenu priliku stjecanja mikrokvalifikacije “Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu”. Navedeni program je dio projekta RCK RECEPT, koji omogućava izuzetne mogućnosti za obrazovanje odraslih.

Program nudi obrazovanje odraslih u trajanju od 175 sati, od čega se 50 sati ostvaruje vođenim procesom učenja (teorija), 90 sati učenjem temeljenim na radu (praksa), a 35 sati samostalnim aktivnostima polaznika.

Program je besplatan za sve polaznike !

Završetkom ovog programa polaznici stječu vrijedne kompetencije: priprema za dnevno poslovanje u poslužnom odjelu, organizacija prijema, prihvata i smještaja gostiju, prezentacija dnevne ponude pred stolom gostiju, rukovanje aparatima i sitnim inventarom u skladu s pravilima ugostiteljskog objekta, razlikovanje tehnika i načina posluživanja jela, spremanje pribora za jelo prema pravilima postavljanja stola i narudžbama, uređenje ugostiteljskog objekta za posebne prilike, zbrinjavanje otpadnih materijala i dijelova prema pravilima struke i specifičnostima zanimanja, primjena pravila zaštite zdravlja prema HACCP standardima.

Kako biste pristupili besplatnom programu potrebno je zadovoljiti sljedeće uvjete: minimalno završena osnovna škola (Razina 1 HKO), važeća sanitarna iskaznica, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

Napomena: Trenutni učenici ili studenti ne mogu se upisati u program.

Kako se prijaviti?

Zainteresirani polaznici trebaju ispuniti prijavni obrazac dostupan ovdjePrijave su otvorene od 6. do 20. rujna 2023. godine. Izabrani polaznici će biti obaviješteni putem e-mail adrese i dobit će sve potrebne informacije. Službeni upisi izabranih kandidata provodit će se od 25. rujna u prostorima Ugostiteljske škole Opatija. Svaki kandidat treba predočiti dokaze o ispunjavanju uvjeta upisa i ispuniti ulazni projektni obrazac.

Planirani početak edukacije je listopad 2023. godine u prostorima Ugostiteljske škole Opatija.

Vaša PRILIKA za rad u ugostiteljstvu – Certifikat

Po uspješnom završetku programa i položenim završnim provjerama znanja, polaznicima će biti izdano Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije “Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu,” koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Za sve dodatne upite, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: mblazevic.rck@gmail.com.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za obrazovanje i napredovanje u ugostiteljskom sektoru!