O nama

Destinacija
Područje rada
Povratak

Valamar Riviera godinama je TOP poslodavac u turizmu. Prvi smo s razlogom, ovo su samo neki od razloga:

ZATO što pomičemo granice gostoprimstva. ZATO što u 2022. specijalistima u hotelima, kampovima i ljetovalištima isplaćujemo od 1.000 do 1.600 € neto. ZATO što prvi u Hrvatskoj usklađujemo plaće u turizmu s europskim. ZATO što ulažemo 15 milijuna eura u povećanje plaća i programe nagrađivanja za 7000 djelatnika. ZATO što pratimo suvremene trendove u turizmu, ali ih i stvaramo.

Biti lider u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama u kreiranju autentičnih doživljaja.

Inovativno upravljamo odmorišnim turizmom s ciljem kreiranja nezaboravnih doživljaja za goste.

Stvaramo poticajnu korporativnu kulturu u kojoj su gosti i zaposlenici na prvome mjestu.

Odgovornim poslovanjem stvaramo novu vrijednost za dioničare vodeći brigu o održivom razvoju i lokalnim zajednicama.

Lider smo u odmorišnom turizmu i kreiranju nezaboravnih doživljaja za goste, uz društveno odgovorno poslovanje prema našim zaposlenicima, partnerima, lokalnim zajednicama i okolišu.

Gostoljubivost

Naši se gosti uvijek osjećaju dobrodošli i izuzetno cijenjeni.

Ambicioznost

Postavljamo si izazovne ciljeve te stremimo izvrsnosti u svemu što radimo.

Odgovornost

Odgovorni smo i vjerodostojni prema poslovnim partnerima, pažljiv smo poslodavac koji se brine za svoje zaposlenike, pružamo podršku društvenoj zajednici i posvećeni smo očuvanju okoliša.

Inovativnost

Uvijek smo spremni za promjene i angažirani u traženju prilika za inovacije koje će pridonijeti boljim rezultatima.

Ponos

Ponosni smo na svoje destinacije i na to što smo dio obitelji Valamar.

S obzirom na otvaranje velikog broja novih radnih mjesta, tempo investiranja te ambiciozan pristup poslovanju koji karakterizira Valamar Rivieru, u proteklih 5 godina povećan je i broj menadžerskih pozicija. 

Usporedbe radi, 2017. godine u Valamar Rivieri na tim je radnim mjestima bilo zaposleno 493 djelatnika, a u 2021. godine 17% više, odnosno 578. Udio žena na menadžerskim pozicijama iznosi 41%.

Jedan od ključnih ciljeva i prioriteta Valamar Riviere upravo je izgradnja kompetentnog menadžmenta sa svim potrebnim znanjima, vještinama i sposobnostima nužnim za realizaciju strateških ciljeva kompanije. U Valamaru s ponosom ističemo da je više od polovice trenutnih menadžera svoje profesionalne ambicije i razvoj ostvarilo upravo unutar same kompanije. Naime, takvo je što moguće prije svega zahvaljujući transparentnim informacijama o prilikama za napredovanje, individualnim planovima razvoja karijere, brojnim edukacijama te drugim usavršavanjima koja su zaposlenicima na raspolaganju, kao i povratnim informacijama o njihovu dosadašnjem učinku.

Tim je procesima Valamar osigurao dugoročan, sveobuhvatan i integriran pristup razvoju menadžerskih kompetencija kompanije, odnosno strukturiran proces identifikacije, odabira, razvoja i zadržavanja ključnih zaposlenika za sadašnje i buduće potrebe kompanije. Trud i rad zaposlenika koji na menadžerskim pozicijama ostvare jasno definirane indikatore uspješnosti, u skladu Valamarovim vrednovanjem doprinosa ostvarenju ciljeva, nagrađuje se godišnjim nagradama.

Prijavite se na naš newsletter za dobivanje obavijesti o natječajima!

Up!Lifting kultura je podizanje usluge na višu razinu, kako prema gostima tako i prema kolegama, odnosno svakodnevno provođenje naših vrijednosti. Svi su naši zaposlenici ValamArtisti, koji pridonose našoj vrhunskoj kulturi usluge, našem spoju proaktivnosti, kreativnosti, gostoljubivosti, timskom i domaćem ozračju. 

ValamArtist osnove podrazumijevaju svakodnevno ponašanje u  skladu s kulturom Valamarove usluge.

ŠTO JE UP!NAGRAĐIVANJE? Tijekom sezone (od lipnja do rujna) u hotelima i kampovima direktori, voditelji, kolege i gosti biraju najbolje zaposlenike, koji dobivaju novčanu nagradu. Kriteriji nagrađivanja i liste za nominaciju nalaze se na Up! ploči u prostoriji za osoblje u objektu. Na kraju sezone bira se i "domaćin sezone" svakog objekta, koji dobiva posebnu, vrijednu nagradu.