O nama

Destinacija
Područje rada
Povratak

Uz najbolje uvjete za rad u turizmu, jedini garantiramo minimalna neto primanja od 5000 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati.

Nudimo najbolje uvjete za rad u turizmu i priliku da dalje rastemo zajedno. Pružamo priliku za dinamičan posao i karijeru u 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Valamar Riviera najveći je poslodavac u hrvatskom turizmu s gotovo 7000 zaposlenika, a zauzela je visoko 6. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj i  jedina je turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini. Presudni faktori prilikom izbora bili su, između ostalih, harmonični odnosi na radnom mjestu, sigurnost radnog mjesta i socijalna odgovornost poslodavca, kao i vodstvo u sektoru, visina plaće i ostali benefiti koje poslodavac nudi.

 

Biti lider u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama u kreiranju autentičnih doživljaja.

Inovativno upravljamo odmorišnim turizmom s ciljem kreiranja nezaboravnih doživljaja za goste.

Stvaramo poticajnu korporativnu kulturu u kojoj su gosti i zaposlenici na prvome mjestu.

Odgovornim poslovanjem stvaramo novu vrijednost za dioničare vodeći brigu o održivom razvoju i lokalnim zajednicama.

Lider smo u odmorišnom turizmu i kreiranju nezaboravnih doživljaja za goste, uz društveno odgovorno poslovanje prema našim zaposlenicima, partnerima, lokalnim zajednicama i okolišu.

Gostoljubivost

Naši se gosti uvijek osjećaju dobrodošli i izuzetno cijenjeni.

Ambicioznost

Postavljamo si izazovne ciljeve te stremimo izvrsnosti u svemu što radimo.

Odgovornost

Odgovorni smo i vjerodostojni prema poslovnim partnerima, pažljiv smo poslodavac koji se brine za svoje zaposlenike, pružamo podršku društvenoj zajednici i posvećeni smo očuvanju okoliša.

Inovativnost

Uvijek smo spremni za promjene i angažirani u traženju prilika za inovacije koje će pridonijeti boljim rezultatima.

Ponos

Ponosni smo na svoje destinacije i na to što smo dio obitelji Valamar.

S obzirom na otvaranje velikog broja novih radnih mjesta, tempo investiranja te ambiciozan pristup poslovanju koji karakterizira Valamar Rivieru, u 2018. je povećan i broj menadžerskih pozicija. 

Usporedbe radi, 2017. godine u Valamar Rivieri na tim je radnim mjestima bilo zaposleno 493 ljudi, što je 15 posto više nego godinu prije. U 2018. godini menadžera je bilo ukupno 543, od kojih je na menadžerskim pozicijama bilo 226 žena.

Jedan od ključnih ciljeva i prioriteta Valamar Riviere upravo je izgradnja kompetentnog menadžmenta sa svim potrebnim znanjima, vještinama i sposobnostima nužnim za realizaciju strateških ciljeva kompanije. U Valamaru s ponosom ističu da je više od polovice trenutnih menadžera svoje profesionalne ambicije i razvoj ostvarilo upravo unutar same kompanije. Naime, takvo je što moguće prije svega zahvaljujući transparentnim informacijama o prilikama za napredovanje, individualnim planovima razvoja karijere, brojnim edukacijama te drugim usavršavanjima koja su zaposlenicima na raspolaganju, kao i povratnim informacijama o njihovu dosadašnjem učinku.

Tim je procesima Valamar osigurao dugoročan, sveobuhvatan i integriran pristup razvoju menadžerskih kompetencija kompanije, odnosno strukturiran proces identifikacije, odabira, razvoja i zadržavanja ključnih zaposlenika za sadašnje i buduće potrebe kompanije. Trud i rad zaposlenika koji na menadžerskim pozicijama ostvare jasno definirane indikatore uspješnosti, u skladu Valamarovim vrednovanjem doprinosa ostvarenju ciljeva, nagrađuje se godišnjim nagradama.

Prijavite se na naš newsletter za dobivanje obavijesti o natječajima!

Up!Lifting kultura je podizanje usluge na višu razinu, kako prema gostima tako i prema kolegama, odnosno svakodnevno provođenje naših vrijednosti. Svi su naši zaposlenici ValamArtisti, koji pridonose našoj vrhunskoj kulturi usluge, našem spoju proaktivnosti, kreativnosti, gostoljubivosti, timskom i domaćem ozračju. 

ValamArtist osnove podrazumijevaju svakodnevno ponašanje u  skladu s kulturom Valamarove usluge.

ŠTO JE UP!NAGRAĐIVANJE? Tijekom sezone (od lipnja do rujna) u hotelima i kampovima direktori, voditelji, kolege i gosti biraju najbolje zaposlenike, koji dobivaju novčanu nagradu. Kriteriji nagrađivanja i liste za nominaciju nalaze se na Up! ploči u prostoriji za osoblje u objektu. Na kraju sezone bira se i "domaćin sezone" svakog objekta, koji dobiva posebnu, vrijednu nagradu.